Alles over de iPhone 11; Apple’s nieuwste smartphone

© PXimport

Alles over de iPhone 11; Apple’s nieuwste smartphone

Smartphone & tablet

Geplaatst: 24 september 2019 - 09:41

Aangepast: 24 november 2022 - 13:43

Lorenzo Jepma

De opvolger van de iPhone XR uit 2018 is inmiddels uit. Vanaf 20 september 2019 zijn de iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max leverbaar. Er is nog al een hoop te doen geweest over de 2019 line-up van Apple. Wat zullen de toevoegingen en verbeteringen dit jaar zijn? Rechtvaardigt dit de aanschaf van een nieuw toestel? In dit artikel alles over de drie uitvoeringen van de iPhone 11.

Apple geeft elk jaar tijdens september een persconferentie over hun nieuwe toestellen. Voor dat dit evenement plaats vindt is er al genoeg te doen rondom de nieuwe smartphones. Veel mensen speculeren over de nieuwe toevoegingen en de verwachte specificaties. Komt er dit jaar weer iets revolutionairs of borduren ze simpelweg voort op wat er al was? Zelfs verwachtingen over de naam van de nieuwe toestellen brengt een hoop reuring met zich mee. In ieder geval is elk persmoment en nieuwtje de moeite waard om te checken.

Lees meer: Wordt het de iPhone XI of iPhone 11?

Apple presenteert iPhone 11 en iPhone 11 Pro.

De nieuwe iPhone 11

Tijdens het evenement in Californië werden de nieuwe toestellen uit de doeken gedaan. Dit jaar komt Apple met de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Dit is niet de eerste keer dat Apple met verschillende versies van hun smartphone komt. Elk toestel heeft zo zijn focuspunten en voordelen. Zo verschillen de toestellen onder andere van schermgrootte, schermkwaliteit en batterijduur. Zo is er genoeg om te vergelijken. Hoe verhouden de toestellen zich onderling van elkaar en wat is het verschil met de voorganger?

Lees meer: Wat is het verschil tussen de iPhone 11 en iPhone 11 Pro?

iPhone 11 versus iPhone XR.

Nieuwe iPad 7 en Apple Watch 5

Apple toonde niet alleen de nieuwe toestellen, maar maakte ook van de gelegenheid gebruik om een nieuwere versie van hun andere producten aan te kondigen. Zo kondigde het bedrijf hun nieuwe smartwatch de Apple Watch 5 aan en introduceerde ze ons de 7de generatie van hun iPad. Dat de nieuwe edities in ontwikkeling waren was voor niemand een geheim, maar een daadwerkelijke aankondiging is altijd interessant. Zo zet Apple een lijn uit over hoe ze het de aankomende tijd gaan aanpakken. Daarnaast liet Apple weten dat ze een nieuwe editie van hun smartwatches wil gaan lanceren.

© PXimport

Lees meer: Apple brengt nieuwe iPad uit.

Apple onthult de Apple Watch 5.

Dit zijn de nieuwe functies van de Apple Watch 5.

iOS 13 en iPadOS

Eerder dit jaar tijdens de Worldwide Developers Conference liet Apple weten later dit jaar iOS 13 uit te brengen. Duidelijk werd dat de iPad een eigen besturingssysteem in de vorm van iPadOS. Er komt dus een apart besturingssysteem voor de iPhone en de iPad. iOS wordt losgekoppeld van de iPad. Apple kan zich op deze manier met de volgende iOS-versies volledig op smartphonegebruik richten. Appel kondigde een aantal verbeteringen aan voor de aankomende update.

© CIDimport

Lees meer: Apple onthult iOS 13 en iPadOS.

5 verbeteringen in iOS 13.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000