Categorie

Computer & gaming

Alles
Artikelen
Reviews
How-to's
Koopgidsen
Video's
Downloads

Opslag

Altijd je foto’s en bestanden bij de hand met Samsung

Reis je als fotograaf de hele wereld over om het perfecte plaatje te schieten? Of ben je juist veel op kantoor, maar net zoveel thuis aan het werk? Dan is een portable SSD een onmisbaar apparaat. Je neemt ‘m supermakkelijk mee, en je zet bestanden razendsnel over. Zo grijp je nooit meer mis op belangrijke momenten, of dat nu tijdens een belangrijke call of bij dat ene speciale fotomoment is. Met de drie modellen in de Samsung Portable SSD T7-familie heb je altijd genoeg opslagruimte, gewoon in je broekzak.

1 december 2022 - 09:04

Partnerredactie

Laptops & ultrabooks

Dierbare bestanden opslaan met STRATO HiDrive

Bij de Duitse online opslagdienst STRATO HiDrive zijn al je digitale gegevens in veilige handen. Maak een back-up in de cloud van al je documenten, foto’s en video’s. Je raakt deze waardevolle data vervolgens nooit meer kwijt. Een bijkomend voordeel is dat je de bestanden met elk (mobiel) apparaat kunt openen. Dankzij de lage tarieven en ruime online opslagcapaciteit bestaat er voor iedereen een passend abonnement. ID.nl-bezoekers profiteren nu van een aantrekkelijke aanbieding. In deze workshop maak je kennis met HiDrive.

28 november 2022 - 11:32

Partnerredactie

Laptops & ultrabooks

Dit zijn de beste Black Friday-laptopdeals bij MediaMarkt

Nieuwe laptop met Windows 11 nodig? Klop dan nu aan bij MediaMarkt. De bekende elektronicaketen rekent voor verschillende snelle modellen namelijk lage prijzen. Rondom Black Friday loopt de korting op tot wel 25 procent. Onderstaande laptops bieden stuk voor stuk uitstekende prestaties, zodat je gegarandeerd jarenlang vooruit kunt.

19 november 2022 - 11:32

Partnerredactie

Computer accessoires

Werk in stilte met Trust Trezo Comfort

Of je nou alleen thuis werkt of in een groot open kantoor, het geluid van een luid tikkend toetsenbord kan erg storend zijn voor jou en je (online) collega’s. Met de draadloze Trust Trezo Comfort set zal je daar geen last van hebben; deze fluisterstille toetsenbord- en muiscombinatie zal niemand storen en is ook nog eens beter voor het milieu.

8 november 2022 - 13:01

Partnerredactie

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000