Categorie

Wonen

Alles
Artikelen
Reviews
How-to's
Koopgidsen
Video's
Downloads

Wonen

Dure energierekening? Ledlampen brengen verlichting

De energiekosten rijzen de pan uit en de boodschappen in de supermarkt worden ook steeds duurder. Hoog tijd dus om geld te besparen, maar dat is niet altijd even makkelijk. Zo’n warmtepomp of een set zonnepanelen plaats je natuurlijk niet zomaar en vraagt om een grote investering. Gelukkig zijn er ook minder ingrijpende manieren waarop je op een snelle manier op de kleintjes kunt letten, bijvoorbeeld met ledlampen.

24 november 2022 - 09:03

Partnerredactie

Wonen

Een goedkoop Sim Only-abonnement biedt talloze voordelen

Een goede smartphone gaat tegenwoordig al gauw minimaal drie á vier jaar mee. Om die reden is een goedkoop Sim Only-abonnement de voordeligste keuze. Hiermee betaal je namelijk geen verkapte kosten voor een prijzig toestel van pakweg Apple of Samsung. Koop gewoon zelf een losse smartphone in de winkel en profiteer vervolgens jarenlang van lage maandlasten. Voor slechts enkele euro’s per maand hebben Sim Only-abonnees toegang tot een karrenvracht aan belminuten, gigabytes en sms’jes. Daarnaast biedt zo’n abonnement nog een aantal interessante voordelen!

18 juli 2022 - 11:50

Partnerredactie

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000