Categorie

Netwerk & opslag

Alles
Artikelen
Reviews
How-to's
Koopgidsen
Video's
Downloads

Netwerk

Hier zijn de nieuwe devolo wifi 6 Turboboosters!

Het grootste gemak gecombineerd met de grootste kracht. De nieuwe devolo WiFi 6 Repeaters brengen jouw wifi in een handomdraai naar elke hoek van je huis. Of je nu surft op een tablet of 4K streamt op een smart-tv, de nieuwe wifi 6-standaard zorgt gegarandeerd voor extra hoge datasnelheden. Plus, de repeaters werken met elke wifi-router! Pure kwaliteit van devolo – met een fabrieksgarantie van 3 jaar.

21 januari 2023 - 08:30

Partnerredactie

Opslag

Altijd je foto’s en bestanden bij de hand met Samsung

Reis je als fotograaf de hele wereld over om het perfecte plaatje te schieten? Of ben je juist veel op kantoor, maar net zoveel thuis aan het werk? Dan is een portable SSD een onmisbaar apparaat. Je neemt ‘m supermakkelijk mee, en je zet bestanden razendsnel over. Zo grijp je nooit meer mis op belangrijke momenten, of dat nu tijdens een belangrijke call of bij dat ene speciale fotomoment is. Met de drie modellen in de Samsung Portable SSD T7-familie heb je altijd genoeg opslagruimte, gewoon in je broekzak.

1 december 2022 - 09:04

Partnerredactie

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000