Categorie

Laptops & ultrabooks

Alles
Artikelen
Reviews
How-to's
Koopgidsen
Video's
Downloads

Laptops & ultrabooks

Dierbare bestanden opslaan met STRATO HiDrive

Bij de Duitse online opslagdienst STRATO HiDrive zijn al je digitale gegevens in veilige handen. Maak een back-up in de cloud van al je documenten, foto’s en video’s. Je raakt deze waardevolle data vervolgens nooit meer kwijt. Een bijkomend voordeel is dat je de bestanden met elk (mobiel) apparaat kunt openen. Dankzij de lage tarieven en ruime online opslagcapaciteit bestaat er voor iedereen een passend abonnement. ID.nl-bezoekers profiteren nu van een aantrekkelijke aanbieding. In deze workshop maak je kennis met HiDrive.

28 november 2022 - 11:32

Partnerredactie

Laptops & ultrabooks

Dit zijn de beste Black Friday-laptopdeals bij MediaMarkt

Nieuwe laptop met Windows 11 nodig? Klop dan nu aan bij MediaMarkt. De bekende elektronicaketen rekent voor verschillende snelle modellen namelijk lage prijzen. Rondom Black Friday loopt de korting op tot wel 25 procent. Onderstaande laptops bieden stuk voor stuk uitstekende prestaties, zodat je gegarandeerd jarenlang vooruit kunt.

19 november 2022 - 11:32

Partnerredactie

Laptops & ultrabooks

Cloudopslag via STRATO HiDrive biedt talloze (veiligheids)voordelen

Bang voor gegevensverlies? Met een goedkoop abonnement bij de online opslagdienst STRATO HiDrive van de bekende Duitse provider verdwijnen in één klap al je digitale zorgen. Maak online back-ups van je voltallige foto- en videoverzameling, zodat je deze waardevolle data gegarandeerd nooit kwijtraakt. Een geruststellende gedachte! Hoog tijd voor een nadere kennismaking

2 november 2022 - 13:48

Partnerredactie

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000