Categorie

Verzekeringen

Alles
Artikelen
Reviews
How-to's
Koopgidsen
Video's
Downloads

Over ons

Bitcoin kopen: hoe werkt crypto, waar kun je ermee beginnen?

Je hebt ongetwijfeld wel eens over Bitcoin gehoord. Misschien vanwege de gigantische prijsstijgingen uit het verleden, of juist vanwege de harde crashes van de koers. Misschien door de discussie over het elektriciteitsgebruik, of doordat het volgens sommigen geld voor criminelen is. Maar wat zijn cryptocurrencies eigenlijk en hoe werkt het? En waar kun je href="http://www.litebit.eu/nl/kopen/bitcoin" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Bitcoin kopen</a>? Waar komt de term <a href="https://www.litebit.eu/nl" rel="noopener noreferrer" target="_blank">crypto </a>vandaan?

3 september 2021 - 10:27

Partnerredactie

Over ons

Alles wat je moet weten over het verzekeren van jouw spullen

In een leven verzamelen we behoorlijk wat spullen om ons heen. Aan sommige dingen zijn we emotioneel gehecht, andere spullen hebben financiële waarde. Waar het om gaat is dat deze spullen goed verzekerd moeten zijn voor als er iets gebeurt. Daarvoor is een inboedelverzekering. Maar voor veel mensen is het onduidelijk welke spullen er nu wel en niet onder de inboedelverzekering vallen. En gaat het nou toch een keer mis? Dan moet je vaak maanden wachten op je uitbetaling.

11 februari 2021 - 07:03

Partnerredactie

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000