Uitrol Android 8.0 voor OnePlus 3 gestart

Uitrol Android 8.0 voor OnePlus 3 gestart

Smartphone & tablet

Geplaatst: 20 november 2017 - 08:01

Aangepast: 26 augustus 2022 - 16:33

Bezitters van een OnePlus 3 of OnePlus 3T kunnen vanaf vandaag de update naar Android 8.0 tegemoet zien. De uitrol daarvan is gestart, zo maakt het bedrijf achter de smartphones bekend.

OnePlus is redelijk snel met het aanbieden van de nieuwste Android-versie. Google stelde Android Oreo eind augustus al beschikbaar, maar veel smartphone-fabrikanten hebben de overstap nog niet gemaakt. Zo krijgen Samsung-toestellen de update pas begin volgend jaar.

Picture-in-picture en Parallel Apps

OnePlus 3(T)-gebruikers krijgen er door de update verscheidene functies bij, waaronder picture-in-picture en een gestroomlijnd notificatiesysteem. De Android-schil van OnePlus wordt ook meteen up-to-date gebracht naar OxygenOS 5.0. Nieuw daarin is de optie om apps te klonen. Zo kun je bijvoorbeeld WhatsApp twee maal geïnstalleerd hebben, ieder met een apart account.

OnePlus 5T

OxygenOS 5.0 draait standaard op de OnePlus 5T. Android 8.0 daarentegen niet. OnePlus' nieuwste draait uit de doos op Android 7.1. Het toestel is vanaf morgen te koop, maar op de redactie hebben we 'm al een poosje mogen testen. Lees er hier meer over.

De Android 8.0-update komt automatisch op je telefoon binnen. Je kunt ook handmatig controleren op updates onder Instellingen, gevolgd door Systeemupdates.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000