OnePlus 5T spoedig niet meer te koop

OnePlus 5T spoedig niet meer te koop

Smartphone & tablet

Geplaatst: 26 maart 2018 - 05:43

De OnePlus 5T wordt in de Verenigde Staten niet meer verkocht, simpelweg omdat de voorraad op is. Ook in de Europese webshop lijkt binnenkort te gelden dat op echt op is. Zo is de goedkoopste versie al niet meer te bestellen.

OnePlus-baas Carl Pei geeft in een tweet aan dat de OnePlus 5 sneller verkocht is dan verwacht (via Engadget). De normale OnePlus 5 is al een poosje niet meer te koop. Het toestel werd na een paar maanden al vervangen door de 5T, waarvan de verkoop nu ook begint af te lopen. Dit terwijl de OnePlus 6 pas in juni wordt verwacht.

Schaarste

De OnePlus 5T is dus erg populair gebleken, en terecht, maar het bedrijf heeft er ook wel een handje van om schaarste in te zetten als belangrijk verkoopmiddel. Zo waren de eerste OnePlus-telefoons alleen verkrijgbaar als je daarvoor een uitnodiging kreeg. Door die exclusiviteit werden de toestellen alleen maar gewilder. 

Reken er dus maar op dat de laatste 5T's de komende tijd als zoete broodjes over de digitale toonbank vliegen. Als je er nog eentje wil, moet je er snel bij zijn. Precies wat OnePlus op het oog heeft, dus. In Europa is enkel nog de variant met 6 GB RAM en 128 GB opslag over. Die heeft een adviesprijs van 559,99 euro.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000