iPhones en iPads lopen vast door video

iPhones en iPads lopen vast door video

Smartphone & tablet

Geplaatst: 22 november 2016 - 14:00

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:40

Er gaat een video rond die je iPhone of iPad kan laten vastlopen. Na het afspelen van de video van 3 seconden, wordt je iOS-apparaat traag en loopt die uiteindelijk helemaal vast.

Werkgeheugen

Om te zien wat de video met je apparaat doet kun je 

 bekijken. Daar laat YouTube-kanaal EverythingApplePro zien wat er met je apparaat gebeurt nadat je de video afspeelt. Lees ook: Loopt een iPhone-app vasT? Dit moet je doen!

Men denkt dat het iOS-apparaat vastloopt doordat Safari de video niet goed kan afspelen. Doordat de browser blijft proberen om de video af te spelen, gebruikt deze waarschijnlijk veel werkgeheugen. Uiteindelijk loopt de boel vast en moet je je apparaat opnieuw opstarten om hem weer te kunnen gebruiken. Het is nog niet duidelijk of Apple het probleem kan of gaat verhelpen.

Update

Het is niet de eerste keer dit jaar dat de iPhone vastloopt. Bij het uitrollen van iOS 10 liepen al enkele apparaten vast, waarna een harde reset nodig was.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000