Een iPhone 14 Pro 'dynamic island' voor je Android-smartphone

© PXimport

Een iPhone 14 Pro 'dynamic island' voor je Android-smartphone

Smartphone & tablet

Geplaatst: 1 februari 2023 - 13:02

Redactie

Eén van de schaarse vernieuwingen van de iPhone 14 Pro was de introductie van het ‘dynamic island’. Hierbij wordt de pilvormige scherminkeping met handige software-trucjes betrokken bij meldingen en apps. Via een appje kun je dit ook op je Android-smartphone krijgen.

Met de app Dynamic Spot maak je een dynamisch eiland van de selfie-camera van je smartphone, zoals dat op de iPhone 14 Pro aanwezig is. Hierbij maakt het niet uit of je een smartphone hebt van Samsung, Google, Xiaomi, Sony of OnePlus. De app zorgt ervoor dat notificaties en app-icoontjes rondom je selfiecamera verschijnen.

Dynamic Spot is een gratis app, hoewel je voor extra functies wel moet betalen. In onderstaande video laten we zien hoe Dynamic Spot er in praktijk uit ziet.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000