Peterest: Eindeloos foto's van de leukste huisdieren bekijken

© PXimport

Peterest: Eindeloos foto's van de leukste huisdieren bekijken

Geplaatst: 21 september 2013 - 08:09

Aangepast: 24 november 2022 - 10:26

Robin Smit

Een foto van een hond of kat op Facebook is vaak een garantie voor de nodige likes en reacties. Hiermee lijken de harige beestjes soms bijna populairder dan de personen die de foto's plaatsen. De makers van Peterest vonden dat ze hier wat mee moesten doen en kwamen daarom met een app op de proppen.

Peterest is een nieuw sociaal medium dat enkel bedoeld is om foto's te publiceren. Ondanks dat de naam een dikke knipoog is naar het vergelijkbare medium Pinterest, is er met Peterest wat bijzonders. Zo vind je er alleen maar foto's van huisdieren. Hierbij wordt het overgrote deel gedomineerd door honden en katten, maar ook voor hamsters, paarden, vissen en vele andere dieren is er een plekje op Peterest.

Uiteraard zorgen al deze leuke huisdieren voor de nodige wegdroommomenten. Gelukkig geldt dit ook voor de app zelf, want die zit prima in elkaar. Zo heeft Peterest een strakke vormgeving en navigeren werkt soepel en snel. Wel jammer is dat de app, na het downloaden, toch nog wat geld van je probeert los te peuteren. Zo zul je een kleine vergoeding moeten betalen om de populairste huisdieren te zien. Maar ach, zeg nu eerlijk.. Bij het aangezicht van al die lieve oogjes en natte neuzen ben je dat al snel weer vergeten.

 

© PXimport

Conclusie

Peterest is een app van het gelijknamige sociale medium, waarop enkel foto's van huisdieren worden geplaatst. Het bekijken van alle beestjes is een geweldige bezigheid en daarbij werkt de app ook nog eens erg fijn. Helaas zul je nog wel even moeten betalen om de populairste huisdieren te zien.

7,0

Pluspunten

Eindeloos vermaak

App werkt fijn

Minpunten

Verborgen kosten

Conclusie

Prijs: Gratis Beschikbaar voor: iOS & Android Getest op: iPhone Download Peterest in de [App Store](http://clkuk.tradedoubler.com/click?p=24371&a=2013071&url=https%3A%2F%2Fitunes.apple.com%2Fnl%2Fapp%2Fpeterest-pet-photo-gallery%2Fid638687364%3Fmt%3D8%26uo%3D4%26partnerId%3D2003) of op [Google Play](https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tractive.android.peterest&hl=nl)...
Lees meer
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000