Zo vind je in twee snelle stappen de hoogste korting tijdens Black Friday

© PXimport

Zo vind je in twee snelle stappen de hoogste korting tijdens Black Friday

Televisie

Geplaatst: 24 november 2022 - 23:15

Aangepast: 26 november 2022 - 05:21

Redactie

Black Friday staat garant voor spectaculaire aanbiedingen. Maar hoe vind je nu de allerhoogste procentuele korting op dat ene product? Onze zustersite Kieskeurig.nl biedt uitkomst met een uitgekiend filtersysteem. Je kunt per categorie, merk of winkel heel snel het hoogste kortingspercentage vinden. Wij doen voor hoe je dat doet.

Stap 1: ga naar Kieskeurig.nl

Direct op de homepage van onze product- en prijsvergelijker Kieskeurig.nl vind je in deze periode een overzicht van alle aanbiedingen. Een goede deal herken je aan het logo Hot Deal. Maar in deze tijden is natuurlijk alles een goede deal. Dus hoe vind je procentueel de hoogste daling? In het menu bij de producten staan diverse filteropties. Standaard staat deze op Sorteer op: Meest bekeken. Klik hierop en kies voor de filteroptie Prijsverschil. Het systeem past automatisch het filter toe waarbij de hoogste korting als eerste wordt getoond.

In het menu links kun je filteren op Prijsverschil. Je krijgt dan de aanbiedingen gesorteerd op procentuele prijsdaling - met de hoogste korting natuurlijk als eerste in beeld.

Stap 2: extra filteren

In bovenstaande filter je over de totale productendatabase van Kieskeurig.nl. Dat is vooral interessant voor koophongerige bezoekers bij wie het nieuwe maandloon in de zak brandt. Ben je gerichter op zoek, dan kun je extra filters toepassen. Bijvoorbeeld binnen een bepaalde categorie (televisie, smartphone, et cetera). Je kunt ook zoeken op het filter Merk of juist bij een specifieke winkel.

Een combinatie van alle filters is ook mogelijk. Dus dat je een smartphone van Samsung zoekt met de hoogste procentuele korting bij Amazon.nl. Selecteer in dat geval die keuzes door er een vinkje bij te plaatsen.

Op zoek naar interessante aanbiedingen en scherpe deals?

Houd dan de prijsdalers op Kieskeurig.nl in de gaten

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000