Laagste prijs ooit? Check het met de prijshistorie van Kieskeurig.nl!

© Tevarak Phanduang

Laagste prijs ooit? Check het met de prijshistorie van Kieskeurig.nl!

Televisie

Geplaatst: 24 november 2022 - 09:32

Aangepast: 24 november 2022 - 20:09

Eelko Rol

Heb je een verlanglijstje opgesteld en zit je al helemaal klaar voor Black Friday? Ben je in de markt voor een specifiek product en ben je benieuwd wáár je je slag kunt slaan? En wil je zeker weten dat je dan de juiste lage prijs betaalt? Schrijf je dan in op Kieskeurig.nl, zodat je voor elk product de authentieke prijshistorie kunt raadplegen.

Het is je vast niet ontgaan dat Black Friday ook in ons land steeds groter wordt en dat steeds meer bedrijven daar een graantje van willen meepikken. Helaas betekent dat ook dat het steeds lastiger wordt om te controleren of de prijzen daadwerkelijk lager zijn dan ooit, of dat ze in de dagen/weken voorafgaand aan Black Friday stapsgewijs omhoog zijn gegooid om het prijsverschil indrukwekkender te laten lijken.

Gelukkig is er Kieskeurig.nl om je in deze situatie uit de brand te helpen. Kieskeurig.nl houdt namelijk al jaren vlijtig de prijzen van zo’n beetje alle populaire producten bij. Of dat nu soundbars, frituurpannen of stoomgenerators zijn. Deze prijshistorie vind je terug onder nagenoeg alle populaire producten. Aan de hand van een grafiek kun je zo in een oogopslag zien hoe de prijs van een product zich gedurende een bepaalde periode heeft ontwikkeld, maar dus ook of de huidige Black Friday-prijs wel écht een droomdeal is.

De allerbeste deals!

En dat voor de laagste prijzen: Kieskeurig.nl zoekt het voor je uit

Laat de jacht beginnen!

Heb je zelf ook een bepaald product op het oog en wil je handig gebruikmaken van deze onmisbare tool? Maak dan een account aan op Kieskeurig.nl (meer dan een gebruikersnaam, je mailadres en een wachtwoord hebben we niet nodig) en you're ready to go. Daarna kan de jacht beginnen en volg je het onderstaande stappenplan om zeker te weten dat je nooit te veel betaalt en er de beste deal uit weet te slepen:

➥ Zoek het product van je dromen.

➥ Je ziet nu een overzicht van de verschillende webshops die het product aanbieden (dat kan er ook maar één zijn) en de bijbehorende prijzen.

➥ Scrol een stukkie naar beneden. Je ziet een grafische weergave met daarin een trendlijn.

➥ Het groene stipje geeft de laagste prijs aan die wij ooit van het product gemeten hebben.

➥ Het blauwe stipje geeft de hoogste prijs aan. Let wel, de hoogste prijs betekent de hoogste prijs die door de goedkoopste aanbieder ooit is gehanteerd. Kieskeurig meet namelijk alléén de prijzen van de goedkoopste aanbieders gedurende de tijd dat het product op Kieskeurig wordt aangeboden.

➥ Door met je cursor over de grafiek te bewegen, kun je exact zien welke goedkoopste prijs er op een bepaalde dag werd aangeboden.

Deze tijdlijn geeft precies weer hoe de prijs van een product zich over een bepaalde periode ontwikkelt.

En ook hier deals, deals en nog meer deals!

(Niet vergeten even de beste prijs te checken op Kieskeurig.nl)

Prijsalert

Zijn de prijzen die je in de prijshistorie terugziet niet helemaal wat je had verwacht, of denk je dat je het product op een later moment voor een betere prijs kunt scoren? Dan raden we je aan om een Prijsalert in te stellen. Dan krijg je vanzelf een melding als er een nóg interessantere deal voorbij komt.

Naast de afbeelding van het product dat je op het oog hebt zie je de beste deals van dat moment staan. Daaronder zie je de button met de tekst Prijs volgen. Als je op die knop klikt, verschijnt er een pop-up waarin je je kunt aanmelden voor de Prijsalert. Het enige wat je hoeft te doen, is je e-mailadres achterlaten. Tot slot klik je onderaan op de knop met de tekst Instellen. Je hoeft dan niet langer zelf de prijs van een product in de gaten te houden, maar ontvangt automatisch een mailtje zodra de prijs van het product is gewijzigd. Nee, makkelijker kunnen we het niet maken.

Watch on YouTube

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000