Review: Huawei Talkband B2

Review: Huawei Talkband B2

Fitness

Geplaatst: 9 december 2015 - 12:00

Huawei heeft met Talkband B2 een activiteitsmeter die geschikt is voor gebruik met Android en iOS. U kunt hiermee allerlei zaken bijhouden over hoe gezond u leeft, net zoals met een gewone activiteitsmeter.

Met de activiteitsmeter van Huawei kunt u bijhouden hoe goed u slaapt en hoeveel stappen u per dag zet. Die stappenteller kunt u, zoals gebruikelijk, het best met een korreltje zout nemen, al is hij wel consequent in zijn metingen. Stapt u op de fiets, dan pikt dit bandje dat ook op zodra u gaat fietsen. Hij zit er overigens ook hier weleens wat naast. Een hartslagmeter is niet ingebouwd. Krijgt u een telefoontje, dan kunt u echter iets extra’s met de B2. U kunt het apparaatje namelijk losklikken van het bandje en hem vervolgens in uw oor stoppen, om hem te gebruiken als bluetooth-headset. Dat is op zich handig, alleen loopt u wel het risico dat er her en der oorsmeer komt te zitten zodra u hem terug in het bandje klikt. Dat is niet zo smakelijk.

Conclusie

Vrij prijzige activiteitsmeter, waarvan de headset-functionaliteit de nodige hygiëneprobleempjes met zich mee kan brengen.

Adviesprijs: € 169,– (zwart of wit) / € 229,– (goud)

Voor meer informatie: consumer.huawei.com

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000