5 manieren om je vriend(in) extra blij te maken met Valentijnsdag

5 manieren om je vriend(in) extra blij te maken met Valentijnsdag

Erotiek

Geplaatst: 10 februari 2023 - 13:04

Aangepast: 22 februari 2023 - 20:19

Laura Jenny

Volgende week is het Valentijnsdag, en dat is voor veel koppels het uitgelezen moment om elkaar weer even in het zonnetje te zetten. Maar lang niet iedereen weet precies wat zijn of haar geliefde graag zou willen hebben of doen. We noemen vijf manieren om je geliefde extra blij te maken.

De klassieker: bonbons en bloemen

Het is de ultieme valentijnsklassieker: de doos bonbons en het boeket bloemen. Schrijf er een lief kaartje bij en je geliefde zal misschien niet zozeer verrast zijn, maar waarschijnlijk wel heel blij. Veel mensen zijn nu eenmaal dol op bloemen en/of chocolade, al kun je die chocolade makkelijk inruilen voor een goede fles wijn en die bloemen voor een – iets duurzamere – plant.

Bonbons of bloemen geven wil zeker niet zeggen dat je je makkelijk van Valentijnsdag af wilt maken; het betekent gewoon dat je bepaalde tradities die bij deze feestdag horen graag koestert. En als je dat toch doet, zet voor de leuk dan bijvoorbeeld niet je naam onder het kaartje, maar ‘van een geheime aanbidder’. Dat blijft leuk, ook als je partner overduidelijk weet dat het van jou komt.

Een stomende sextingsessie

Heb je of wil je een iets meer seksuele relatie, dan kun je ervoor kiezen om je partner niet te verrassen met een kaartje of een gedicht, maar met een hete sextingsessie. Het is een leuke manier om zelfs na vele jaren lekker te flirten met je partner en een zaadje te planten voor als je elkaar weer ziet. Even samen op avontuur in de vorm van tekst en emoji. Let goed op wanneer je de sessie begint, want hoe sexy kan het zijn als hij of zij in een werkmeeting zit. Als dat bijvoorbeeld zijn of haar beoordelingsgesprek is, dan komt het toch wat minder gelegen. 

Misschien vind je het spannend en wil je graag snel ter zake komen, maar dat is juist wat je niet moet doen. Doe het lekker rustig aan. Het leukst is om er tijdens jullie volgende real-life sekssessie naar terug te verwijzen, dus zorg eventueel dat je er een bepaald kledingstuk of woord in verwerkt dat je dan laat terugkomen. Sexting is niet voor iedereen, maar waarschijnlijk ben je er beter in dan je denkt. Stel vragen, durf in detail te treden en gooi dus eventueel gifjes en emoji in de mix om het nog wat leuker te maken.

TIP! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je partner spannende foto's te sturen. Zorg wel dat je dat alleen doet met iemand die je volledig vertrouwt en stuur voor de veiligheid geen foto's met je hoofd erop, als je niet wilt dat ze ooit op het internet vindbaar zullen zijn.

Een sekstoy voor extra plezier in de slaapkamer

Over seksuele avonturen gesproken: een seksspeeltje is ook een goed cadeau voor Valentijnsdag. Er is een groot arsenaal aan speeltjes om uit te kiezen, dus probeer je partner van tevoren stiekem vast te ontfutselen waar hij of zij van houdt, om zo de perfecte verrassing te vinden – al kan het natuurlijk ook geen kwaad om je geliefde een klein beetje uit zijn of haar comfortzone te lokken (maar uiteraard wel alleen als hij of zij daar helemaal achter staat). In ons artikel over seksspeeltjes voor beginners kun je alvast inspiratie opdoen over de mogelijkheden van dit leuke cadeau. Dit dúbbel zo leuke cadeau, want de kans is groot dat je er zelf ook veel plezier van beleeft.

Een romantische puzzeltocht

Commercieel gezien is Valentijnsdag op het eerste oog vooral op vrouwen gericht. Jammer, want je kunt ook voor mannen heel originele cadeaus bedenken. Het is een cliché dat zeker niet op alle mannen van toepassing is (en juist wel op een aantal vrouwen), maar de kans is aanwezig dat je mannelijke geliefde het tof vindt om met de auto op pad te gaan.

Je kunt bijvoorbeeld met je eigen auto een romantische puzzeltocht uitstippelen in bijvoorbeeld jouw oude woonplaats en die van hem (of haar), waardoor je elkaar nog beter leert kennen. Maar je kunt ook een bijzondere bolide huren, zoals een oldtimer of een tuktuk om een georganiseerde puzzeltocht te doen. Lekker een picknick mee om onderweg te stoppen (of een lekkere lunch reserveren in een restaurant) en je hebt samen een heerlijke dag uit.

TIP! Je kunt de route nog leuker maken door regelmatig een kuspauze in te bouwen, waarin je even stopt om elkaar fijn te knuffelen of te kussen. Zeker leuk als het ook nog op een mooi plekje is, waar je meteen een schattige selfie samen kunt maken.

Maak een cadeau van jezelf

Of het nu een manier is om een ‘situationship’ naar het officiële te tillen of dat je op een wat meer sexy manier te werk wil gaan: je kunt natuurlijk ook gewoon een cadeau maken van jezelf. Je lief heeft waarschijnlijk boven alle bovenstaande dingen toch het liefst gewoon jouw aandacht. Zorg eens dat je een avondje film kijkt zonder je telefoon erbij, waarbij je je volledig tijd en onverdeelde aandacht aan je partner schenkt. Of je kunt een grote strik om je (naakte) lijf doen en op de bank gaan liggen. Succes gegarandeerd!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000