Fleur van ID.nl tipt: de 5 leukste cadeaus ... voor toekomstige ouders

Fleur van ID.nl tipt: de 5 leukste cadeaus ... voor toekomstige ouders

Baby

Geplaatst: 4 december 2022 - 11:31

Aangepast: 29 december 2022 - 13:12

Redactie

December is de maand dat je op zoek gaat naar de leukste cadeaus maar de tips in dit artikel zijn niet alleen relevant voor de maand december maar voor het hele jaar. Fleur heeft 5 tips voor je: om aan jezelf cadeau te geven als je ouder wordt óf cadeau te geven aan vrienden of familie die binnenkort een kleine verwachten.

🎄 Philips Avent Connected SCD923-26 babyfoon

Jullie kleine draak ligt lekker op bed en jij hebt (eindelijk) je handen vrij. Natuurlijk wil je tóch een oogje in het zeil houden – en dat kan met deze babyfoon. Ja, deze connected babyfoon is een flinke investering, maar het is dan ook meer dan een babyfoon alleen. Je kunt verschillende kinderliedjes laten afspelen, met zelfgekozen timer. Je krijgt een waarschuwing als het te warm of te koud in de babykamer wordt. Het rustgevende nachtlampje kun je gebruiken om de baby de troosten of om het speentje terug te stoppen zonder de kleine wakker te maken. Of gebruik de babyfoon als je de baby stiekem (alweer) mist en eindeloos wilt kijken hoe-ie heerlijk ligt te slapen. 😉

0

Powered by

logo

🎄 Babykleding cadeau geven

Ga je binnenkort bij aanstaande ouders op bezoek en heb je het plan om babykleding cadeau te geven? Houd dan rekening met het seizoen waarin de baby geboren wordt én denk om de juiste maat. Geef bijvoorbeeld geen kersttrui cadeau in maat 74 als de baby in december geboren wordt: tegen de tijd dat de baby de trui past, vallen de mussen van het dak. Geen goede match dus en zonde van het geld. Zelf geef ik regelmatig Feetje Pyjama’s cadeau als ik op kraambezoek ga.

🎄 Tripp Trapp Stoel

Op zoek naar een kinderstoel die jaren meegaat? Dan is een Tripp Trapp stoel misschien wel iets voor jou. Deze stoel kan gebruikt worden vanaf de eerste week na de geboorte totdat je kindje gemiddeld acht jaar is. Duurzaam product als je het mij vraagt en doordat de stoel in twaalf verschillende kleuren verkrijgbaar is, kun je altijd een model vinden dat past bij jouw interieur. Mocht je hem willen gebruiken vanaf het eerste moment, verdiep je dan even in de newbornset die erbij gekocht moeten worden. Gebruik je de stoel pas vanaf dat jouw kindje kan zitten? Dan is de stoelverkleiner handig. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om de hele set in één keer te kopen.

0

Powered by

logo

🎄 Easy-baby Milk Maker

Liever lui dan moe? Dan is dit cadeau misschien wel iets voor jou (of je partner 😉). Met één druk op de knop staat met acht seconden een warm flesje klaar voor jouw baby met de eerder ingestelde hoeveelheden. Geef je dit cadeau aan iemand die borstvoeding geeft dan sla je wel een beetje de plank mis.

🎄 Numsy Original 2.0 White Noise Machine Baby

Een cadeau voor ouders met een slecht slapende baby? Dan is deze Numsy Original misschien wel iets om cadeau te geven. Dit apparaatje maakt kalmerende ruisgeluiden die een rustgevende werking hebbenop de baby. Denk bijvoorbeeld aan het geluid van hartslag of geluiden die de baby in de buik ook vaak heeft gehoord. Het is het proberen waard voor een slecht slapende baby, maar 100% garantie geeft het natuurlijk niet. 😉

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000