Trackmania 2 - De ultieme stuntracebaan

Trackmania 2 - De ultieme stuntracebaan

Computer accessoires

Geplaatst: 8 september 2014 - 09:27

Aangepast: 12 september 2022 - 15:04

Trackmania 2 - De ultieme stuntracebaan

Jarenlang was Trackmania hét racespel voor iedere gamer die van stuntbanen hield en het origineel heeft nog altijd vele trouwe fans die heel wat uurtjes spendeerden aan het zelf maken van fraaie circuits. Helaas is de tand des tijds onverbiddelijk en dus ziet het origineel er inmiddels wat gedateerd uit. Nu is er echter Trackmania 2 met (deels) de vertrouwde omgevingen maar nu in een schitterende nieuwe grafische jas. Laat u niet misleiden door het feit dat de download ‘demo’ heet want u kunt er gewoon mee spelen – zij het niet onbeperkt. Overigens wel jammer dat die oude circuits niet te importeren zijn.


Klik hier om TrackMani direct te downloaden.

https://cdn2.computeridee.nl/http://maniaplanet.com/download?utm_source=trackmaniaforever.com&utm;_medium=Button&utm;_campaign=UniversalDemo

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000