Jeroen van ID.nl tipt: nog eens 5 cadeaus voor... je slimme huis

Jeroen van ID.nl tipt: nog eens 5 cadeaus voor... je slimme huis

Alarmsystemen

Geplaatst: 7 december 2022 - 13:02

Aangepast: 8 december 2022 - 07:16

Jeroen de Jager

Cadeau-tips: je kunt er nooit genoeg van hebben. Vandaar dat Jeroen van ID.nl je nog 5 ideeën aan de hand doet voor spullen waarmee je je huis slimmer, veiliger en zuiniger maakt. Leuk om te geven – of om zelf te houden natuurlijk!

Lees hier Jeroens eerste cadeau-5 tips voor een slim huis.

🎄 Gigaset Smart Home Alarm

Wil je wat meer dan alleen een beveiligingscamera, dan is dit instap-alarmsysteem van Gigaset interessant. Natuurlijk beveilig je hier geen Rembrandt of van Gogh mee, maar voor gewoon thuis is het een echte allrounder. Je kunt naast het bekijken van de videobeelden ook meldingen krijgen van bewegingen, veranderingen in luchtdruk en temperatuur. Ook zit er een extra Smart Stopcontact bij, zodat je een extra apparaat in je huis slim kunt maken.

Wil je nog meer? Dan kun je uitbreiden met een watersensor of rookmelder. Handig: alles bedien je centraal vanuit de app.

0

Powered by

logo

🎄 Google Nest Protect 2

Heb je al een Google Nest slimme thermostaat? Dan is de Google Nest Protect 2 een ideale uitbreiding. De Nest Protect 2 is een gecombineerde koolmonoxide- én rookmelder. Door de samenwerking met de Nest thermostaat wordt je cv-ketel bij het meten van teveel koolmonoxide meteen uitgeschakeld. Wel zo veilig voor jou en je gezin. Dit is de versie op batterijen, dat is in de meeste gevallen het handigst. Heb je netstroom op de plek waarop je de rookmelder of koolmonoxide-melder wil ophangen? Neem dan de netstroom-variant van de Nest Protect 2.

0

Powered by

logo

🎄 Netatmo Slimme Buitencamera

Inbrekers vinden verlichting met bewegingsdetectie nog vervelender dan camera’s met nachtzicht. Netatmo heeft deze functies heel slim gecombineerd in één product. Deze set van twee camera’s verbind je via wifi. Je kunt ze koppelen met Google Assistant en Amazon Alexa. Ook Apple HomeKit wordt ondersteund, inclusief de Secure Video-optie. Heb je een iCloud-opslagabonnement, dan kun je de videobeelden van de camera’s daarin opslaan. Dat hoeft niet per se, want elke camera heeft een MicroSD-kaartslot dat kaartjes tot 32GB ondersteunt. Een 8GB-kaartje wordt bij elke camera meegeleverd.

© PXimport

🎄 Nuki Smart Lock 3.0

Geen zin om je deur met een sleutel open te maken? Of wil je de oppas, schoonmaakster of iemand anders tijdelijk toegang geven? Dan is een slim deurslot (lees ook ons artikel Wat is een slim slot en welke opties heb je) een aanrader. De Nuki Smart Lock 3.0 is vrij makkelijk te installeren en je kunt hem koppelen aan vrijwel alle slimme assistenten. Om hem echt overal te kunnen bedienen, moet je er wel een Nuki Bridge https://www.amazon.nl/wifi-Bridge-verbinding-mogelijk-afsluiten-uitbreiding/dp/B09L291F48/ bij nemen. Dan kun je waar je maar een internetverbinding hebt je deur van afstand openen en weer vergrendelen.

0

Powered by

logo

🎄 SwitchBot Curtain DUO

Zelf je gordijnen open doen is natuurlijk ouderwets. Daar zijn handige hulpjes voor, zoals deze Switchbot Curtain. Er zijn meerdere uitvoeringen. Welke jij moet hebben hangt af van het type gordijnrails dat je hebt. De batterij gaat ruim een half jaar mee, afhankelijk natuurlijk van je gebruik en het gewicht van je gordijnen. Valt er veel zon op de ramen? Dan kun je er een zonnepaneeltje bijkopen dat de batterij tussentijds oplaadt. Bediening gaat via een app op je telefoon. Met de optionele SwitchBot Hub Mini kun je ook je slimme assistent koppelen, schema’s maken of hem op afstand en via spraak bedienen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000