Jeroen van ID.nl tipt: de 5 leukste cadeaus voor... je slimme huis

Jeroen van ID.nl tipt: de 5 leukste cadeaus voor... je slimme huis

Geplaatst: 30 november 2022 - 11:31

Aangepast: 27 juli 2023 - 12:13

Jeroen de Jager

December is dé cadeaumaand. Ook voor de mensen van ID.nl. Daarom hebben we allemaal een paar lijstjes samengesteld met leuke cadeaus uit het domein wat onder ons valt. Interessante producten waarmee je familie, vrienden of gewoon jezelf wat extra kunt verwennen, of in het zonnetje zetten. Vandaag de 5 leukste cadeaus voor je slimme huis, verzameld door Jeroen. 🔻

🎄Philips Hue Edison

Deze gezellige lamp heeft een vintage uitstraling én een universele E27-fitting zodat je hem in veel verschillende armaturen kunt gebruiken. Fijn licht dat je slim kunt aansturen via je Philips Hue-app. Hiermee heb je wel de voordelen van een ouderwetse gloeilamp met een warm en sfeervol licht, maar niet de nadelen van een hoog energieverbruik en een korte levensduur.

0

Powered by

logo

🎄Smartwares SH8-99103 Slimme Rookmelder

Sinds 1 juli dit jaar is het verplicht om rookmelders in huis te hangen. Nu kan het zijn dat je dat helemaal bent vergeten, of dat je oude rookmelder aan vervanging toe is. Regelmatig even checken of de batterij nog goed is blijft belangrijk. Met een slimme rookmelder kun je dat op afstand zien zonder dat je de huishoudtrap op hoeft. Deze set van Smartwares is goed getest en kun je koppelen aan Google Assistent, Amazon Alexa en via de HomeWizard aan Philips Hue. Dat is slim én makkelijk.

Jeroen van ID.nl tipt: de 5 leukste cadeaus voor... je slimme huis-18707340

© PXimport

🎄Eufy Eufycam 2 Pro Duo Pack

Wel een setje beveiligingscamera’s maar geen zin in een maandelijks abonnement voor de opslag van de beelden? Dat kan met de Eufycam 2 camera’s. Er zit een basisstation bij met 16GB opslag. Je kunt ze ook aan een NAS koppelen mocht je meer opslag nodig hebben. De Eufycams zijn interessant voor Apple-gebruikers vanwege hun HomeKit-compatibiliteit, dat zie je nog niet zo vaak bij beveilgigingscamera’s. De beeldkwaliteit is met 2K prima. Wil je meer, dan is de Eufycam3 interessant. Die biedt 4K-beelden maar is een stuk duurder.

0

Powered by

logo

🎄Ring Doorbell 4

Het nieuwste model van de best verkopende slimme deurbel biedt previews in kleur, betere beeldkwaliteit in het donker en je krijgt wat extra beeld voordat hij beweging detecteert of dat er op de bel wordt gedrukt. Wil je de beelden opslaan, dan moet je een opslag-abonnement nemen. Vind je dat niet nodig, dan kun je prima zonder. Je hoeft in ieder geval nooit meer een pakketbezorger te missen en je kunt lekker blijven zitten als je ziet dat een verkoper ongevraagd aanbelt.

 

© PXimport

🎄Twinkley Squares

Hou je van afwisseling? Dan heb je aan deze Twinkley Squares ledpanelen een goeie. In de doos zitten zes panelen en elk paneel heeft 64 meerkleurige leds die je allemaal afzonderlijk kunt programmeren. Mooie kleurverloopjes, korte boodschappen of iets anders: jij maakt je eigen pixelart. Je kunt alles instellen via de mobiele app en op afstand bedienen via je favoriete digitale assistent want de panelen zijn compatible met Apple HomeKit, Google Assistent of Amazon Alexa. Dit is zeker tijdens de kerstdagen een leuk speeltje.

0

Powered by

logo

 🔒Breng je slimme woning naar een hoger niveau met een beveiligingssysteem!

Vraag een offerte aan voor inbraakbeveiliging:

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000