Schrijf je in voor de E-bakfiets Duurtest van Nederland!

© feliks szewczyk

Schrijf je in voor de E-bakfiets Duurtest van Nederland!

Bakfiets

Geplaatst: 17 maart 2023 - 13:01

Redactie

Vind jij het leuk om drie weken lang op een elektrische bakfiets te rijden en tegelijkertijd als testrijder deel te nemen aan de Kieskeurig.nl E-bakfiets Duurtest 2023? Dan is dit je kans!

De afgelopen jaren hebben wij met onze E-bike Duurtest duizenden consumenten in Nederland geholpen bij het maken van hun keuze voor een nieuwe elektrische fiets. Voor het eerste houden we nu ook een E-bakfiets Duurtest: echte fietsers die hun echte ervaringen delen. Je doet dus niet alleen mee omdat je het zelf leuk vindt, maar je helpt ook nog eens heel veel andere mensen bij het maken van de juiste keuze! Meld je direct aan als testrijder! 

© MAILIN BUSKO

Over de Kieskeurig.nl E-bakfiets Duurtest

De Kieskeurig.nl E-bakfiets Duurtest is een onafhankelijke fietstest over een periode van drie weken, uitgevoerd door fietsliefhebbers. Zo weten we zeker dat we een echt, onafhankelijk en dus beter oordeel krijgen. Voor deze test zoeken we testrijders, zowel mannen als vrouwen. Ben jij een van de geselecteerde testrijders, dan fiets je drie weken lang op één type bakfiets, zorgvuldig door ons geselecteerd.

De elektrische bakfiets wordt bij ons op kantoor in Haarlem geleverd of anders bij jou thuis, afhankelijk van jouw woonplaats. Per week vul jij een digitaal logboek in met daarin jouw bevindingen over de bakfiets. Na drie weken vul je een digitaal eindrapport in en schrijf je een review op Kieskeurig.nl. Na afloop wordt de E-bakfiets weer opgehaald of kun je deze terugbrengen op ons kantoor in Haarlem. De testperiode is van 7 tot en met 28 april 2023.

Wie zoeken we?

  • Je vindt het leuk om te fietsen; weer en wind schrikken jou niet af

  • Je hebt minimaal één kind in de leeftijd van 1 tot 6 jaar en wilt hem of haar meenemen in de bakfiets

  • Je gebruikt de fiets minimaal twee dagen in de week voor het bijvoorbeeld het naar school of naar de opvang brengen van je kind(eren)

  • Ervaring met elektrisch fietsen is een pre, maar zeker geen vereiste

  • Je bent bereid én in de gelegenheid om in de periode van 7 t/m 28 april mee te doen met de duurtest en jouw bevindingen in een logboek bij te houden

  • Je bent geen fietswinkeleigenaar of fietsmonteur, en je baan is niet gerelateerd aan de fietsbranche

  • Je hebt een kritische en onderbouwde mening als het aankomt op fietsen

  • Je vindt het leuk om drie weken lang een elektrische bakfiets te testen

Voldoe je aan het bovenstaande lijstje?

Wacht dan niet langer en meld je nu meteen aan!

© feliks szewczyk

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000