WhatsApp weer beschikbaar voor Windows Phone

© PXimport

WhatsApp weer beschikbaar voor Windows Phone

Smartphone & tablet

Geplaatst: 31 mei 2014 - 22:04

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie

WhatsApp is weer beschikbaar voor Windows Phone-gebruikers. Dit nadat de app twee weken geleden uit de Windows Phone Store werd gehaald vanwege bugs bij gebruikers van het nieuwe Windows Phone 8.1.

De populaire chatapp WhatsApp is weer te downloaden uit de Windows Phone Store. De nieuwe app moet nu ook zonder bugs werken voor gebruikers van het nieuwe Windows Phone 8.1.

WhatsApp offline

Whatsapp haalde de app offline vanwege technische problemen die zich alleen op 8.1 voordeden. Whatsapp, dat onlangs werd overgenomen door Facebook maar zelfstandig opereert, liet toen weten dat het nauw samenwerkte met Microsoft om de problemen op te lossen.

Onder meer notificaties zouden niet goed werken op de nieuwe versie van Microsofts mobiele OS, terwijl die het op 8.0 wel deden. Waarom de app ook niet beschikbaar bleef voor gebruikers van die versie is onduidelijk gebleven.

Bron: Webwereld.nl

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000