Vivaldi-browser nu ook voor Android uit

© CIDimport

Vivaldi-browser nu ook voor Android uit

Geplaatst: 9 september 2019 - 11:15

Aangepast: 29 augustus 2022 - 17:06

Redactie

Wie Vivaldi als browser verkiest, kan daarmee nu ook mobiel aan de slag. Sinds vandaag is deze webbrowser ook voor Android-toestellen te downloaden. Het betreft nog wel een testversie.

Veel functies komen overeen met de desktopversie, waaronder de typerende snelkiezer. Op de hoofdpagina van de browser zijn daarmee je favorieten te rangschikken in verschillende groepen. Daarnaast is het erg eenvoudig om te wisselen tussen je openstaande tabbladen. Een notitieblokje maakt onderdeel uit van de browser, als ook een schermopname-functie.

Synchroniseren met pc

Data is de synchroniseren met Vivaldi voor de pc, zodat je onderweg verder gaat waar je thuis gebleven was. Het valt je waarschijnlijk snel op dat Bing de standaard zoekmachine is. Bij de instellingen van de browser kun je dit aanpassen. Vivaldi biedt tevens privé-vensters. De geschiedenis daarvan wordt gewist zodra je de sessie sluit.

Download de Vivaldi Browser voor Android in de Play Store.

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000