Verborgen Google Street View-functie: live meekijken met kaart

© CIDimport

Verborgen Google Street View-functie: live meekijken met kaart

Smartphone & tablet

Geplaatst: 8 oktober 2022 - 14:00

Redactie

Google Maps is nog altijd onmisbaar en onovertroffen als het aankomt op kaartendiensten. Street View is een handige functie, die je ook kunt gebruiken om al navigerend je weg te vinden. Dat doe je door de kaarten en Street View gelijk te gebruiken.

De beelden die opgenomen zijn voor de Street View-functie laten zien hoe de omgeving er werkelijk uit ziet, terwijl de kaarten duidelijk de wegen tonen. Soms helpt het om beide functies te tonen, zodat je goed kunt zien waar bijvoorbeeld een afslag zich bevindt. Zo’n functie is beschikbaar in de mobiele app van Google Maps.

In de app van Google Maps zit een speciale Street View-functie, die niet alleen het Street View-beeld laat zien boven een kaartje. Ook beweegt het beeld met je smartphone mee, zodat je zeker weet dat je de goede richting op gaat. In deze video laten we zien hoe de functionaliteit werkt en waar je deze vindt.

Watch on YouTube

Vind je de video leuk? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000