Foto’s verstoppen in de calculator van je smartphone

Foto’s verstoppen in de calculator van je smartphone

Smartphone & tablet

Geplaatst: 19 september 2022 - 12:56

Aangepast: 19 september 2022 - 13:41

Ja echt, de kop boven het artikel heb je goed gelezen. Je kunt met een appje op je smartphone foto’s en video’s verbergen… In een calculator. In onze video leggen we je alles uit.

De app Calculator X, die beschikbaar is voor zowel Android als iOS, lijkt ogenschijnlijk op een gewone calculator-app. Het app-icoontje is een calculator en wanneer je de app opent, krijg je daadwerkelijk een werkende calculator op het scherm te zien.

Verborgen kluis

Wanneer je een zelfgekozen code in de calculator invoert ontgrendel je een soort verborgen kluis. In deze bestandskluis kun je bijvoorbeeld afbeeldingen en video’s plaatsen. Deze bestanden zijn op geen andere manier te zien, zo zijn ze dus echt verborgen. Handig bijvoorbeeld als je een gedeelde smartphone of tablet hebt en bestanden wilt verbergen voor de anderen. Denk aan screenshots van kerstcadeau-ideeën.

In onze YouTube Short laten we je zien hoe de Calculator X er uit ziet en hoe het werkt.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000