The Phone House sluit 50 winkels

The Phone House sluit 50 winkels

Smartphone & tablet

Geplaatst: 22 juli 2014 - 10:36

Aangepast: 27 augustus 2022 - 01:07

Dankzij een reorganisatie verdwijnen er binnenkort 50 van de 160 winkels van The Phone House. Daarbij verliezen 200 medewerkers hun baan. Directeur Eric-Jan Doorenbosch maakt dat vandaag bekend middels een persbericht.

Op het hoofdkantoor in Amersfoort verliezen 40 medewerkers hun baan, de overige 160 ontslagen vinden plaats bij de winkelmedewerkers. Vooralsnog is niet duidelijk gemaakt welke vestigingen precies verdwijnen. De werknemers zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Pijnlijk

"Met het doorvoeren van deze stappen wordt de verhouding tussen offline en online winkelen meer in evenwicht gebracht. Dat er hierdoor arbeidsplaatsen komen te vervallen en winkels samengaan of sluiten is hiervan een pijnlijk, maar logisch gevolg," aldus Doorenbosch.

Volgens Doorenbosch is 'duidelijke focus en efficiency' nodig om aan de vraag van klanten te voldoen. De reorganisatie gaat daarvoor zorgen. Deze zou het gevolg zijn van tegenvallende kwartaalcijfers.

Samenvoeging

In sommige gevallen worden winkels gesloten of samengevoegd. In andere gevallen worden ze ondergebracht in vestigingen van Media Markt en Saturn.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000