Smartphone met mega-accu gaat twee weken mee

Smartphone met mega-accu gaat twee weken mee

Smartphone & tablet

Geplaatst: 14 december 2015 - 07:35

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:04

Hoe lang gaat jouw smartphone mee voor je 'm weer opnieuw op moet laden? Anderhalve dag, twee misschien? Vast niet veel meer dan dat. Het Chinese Oukitel neemt daar geen genoegen mee en introduceert een toestel met een accucapaciteit van maar liefst 10.000 mAh.

De zogeheten Oukitel K10000 gaat daarmee 10 tot 15 dagen mee op één oplaadbeurt. Opvallend is ook dat je de smartphone kunt gebruiken om andere toestellen op te laden via 'reverse charging.' Eigenlijk doet 'ie dus ook dienst als powerbank.

Volgens de makers kun je er de iPhone 6S Plus er drie keer volledig mee opladen. Tevens zit de Oukitel K10000 binnen 3,5 uur laden weer helemaal vol. 

Importeren

Op vrijwel alle andere gebieden levert het toestel wel in. De resolutie van het scherm is bijvoorbeeld niet om over naar huis te schrijven en de processor is relatief laks.

Grootste nadeel is echter dat je er niet zomaar even voor naar de winkel kunt. Oukitel heeft geen plannen de smartphone naar Europa te brengen. Dat wordt dus importeren - of hopen dat andere smartphonefabrikanten eens flink bij Oukitel afkijken.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000