Samsung kondigt eindelijk Galaxy S7 Active aan

Samsung kondigt eindelijk Galaxy S7 Active aan

Smartphone & tablet

Geplaatst: 6 juni 2016 - 12:01

Na weken van geruchten, gelekte specificaties en foto's kondigt Samsung eindelijk de Galaxy S7 Active aan. Het toestel komt waarschijnlijk niet naar Nederland.

De Active-serie is speciaal gemaakt voor mensen die er graag op uit trekken en zich daarbij geen zorgen willen maken dat hun gloednieuwe smartphone beschadigd raakt.

Het resultaat is een extra stevig toestel, met een behuizing van krachtiger materiaal dan de 'gewone' S7. Ook zou het scherm minder gevoelig zijn voor krassen.

Langer mee

Een ander verschil met de S7 en de S7 Edge is dat de Active een grotere accu heeft. In tegenstelling tot zijn broers is er van de Active geen 64 GB-versie, enkel een 32 GB-variant. Maar dat is niet meer zo'n probleem, gezien de S7 micro-sd-kaartjes ondersteunt.

Ook bijzonder: er zit een extra knop op, waarmee je sos-berichten kunt verzenden of binnen no-time een alarmnummer kunt bellen. De S7 Active is echter alleen weggelegd voor klanten van de Amerikaanse telecomprovider AT&T. 

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000