Review: Samsung Galaxy J6 (2018)

Review: Samsung Galaxy J6 (2018)

Smartphone & tablet

Geplaatst: 19 oktober 2018 - 14:00

Aangepast: 30 augustus 2022 - 08:00

Wie op zoek is naar een nieuwere budgetsmartphone van Samsung, heeft momenteel maar één optie: de Samsung Galaxy J6 (2018).

Het toestel heeft een langwerpig 18,5:9-scherm met vrij smalle randen en het oled-paneel staat garant voor zowel een mooie kleurweergave als een hoog contrast. Het beeld is alleen niet erg scherp. De relatief lage resolutie draagt wel weer bij aan een goede accuduur. De telefoon houdt het zonder problemen anderhalve dag vol. Opladen gebeurt nog ouderwets - dus traag - via micro-usb. De Galaxy J6 draait op 3 GB werkgeheugen en een oudere Samsung-processor die goed werkt maar niet de snelste is. Dat merkt u vooral bij het spelen van spelletjes, het opstarten van zwaardere apps en het wisselen tussen apps. De camera’s produceren prima plaatjes, maar verwacht er niet teveel van. Ons voorstel: leg liever een paar tientjes bij voor een toekomstbestendigere smartphone.

Conclusie

Voor het budget geen slechte keuze, maar wel wat gedateerd

Adviesprijs: € 219,–

Voor meer informatie: https://www.samsung.com/nl/smartphones/galaxy-j6-j600/

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000