© CIDimport

Review: Motorola One Action

Geplaatst: 20 november 2019 - 08:00

Aangepast: 29 augustus 2022 - 16:52

Redactie

De One Action van Motorola dankt zijn naam aan zijn speciale camera. De groothoeklens is namelijk een kwartslag gedraaid.

Hierdoor filmt u in landschapsmodus terwijl u het toestel normaal - dus verticaal – vasthoudt, als ware de smartphone een actiecamera. Ook is er sprake van elektronische beeldstabilisatie, waardoor de beelden minder schokkerig zijn. Handig bijvoorbeeld wanneer u het toestel op de fiets bevestigd.

Voor een smartphone die gericht is op actievelingen, valt het uithoudingsvermogen wat tegen. De accu is amper groot genoeg om de dag mee door te komen. Toch loopt de One Action dankzij de Exynos 9609-processor verder als een geoliede machine en is er sprake van een schone Android-versie, altijd fijn. Het merk staat eveneens bekend om zijn sterke updatebeleid.

Kijkt u in deze prijsklasse rond? Dan legt de One Action het in z’n totaliteit toch echter net af tegen sommige soortgenoten, zoals de Galaxy A50 van Samsung.

Conclusie

Op zich geen slechte smartphone maar er zijn veel goede alternatieven.

Adviesprijs: € 259,–

Voor meer informatie: https://www.motorola.com/nl/products/motorola-one-action

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000