© CIDimport

Review: Motorola Moto X Play

Geplaatst: 24 december 2015 - 10:00

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:58

Redactie

De Moto X Play is Motorola’s toestel gericht op het middensegment. Hij kost 379 euro en daarvoor krijgt u zoals gebruikelijk bij Motorola relatief veel terug.

Het toestel heeft een scherm van goede kwaliteit met een diagonaal van bijna 14 centimeter (5,5 inch) en 1920x1080 pixels. Intern is er ruimschoots voldoende rekenkracht beschikbaar om alle taken vloeiend te laten verlopen en de camera is eveneens bovengemiddeld. De ster van de show bij dit toestel is echter de accu. Die gaat extreem lang mee. Dit gekoppeld aan de kale versie van Android die we gewend zijn van Motorola-toestellen, zorgt ervoor dat dit een van de interessantste grote smartphones van het moment is. Dat hij er niet bijzonder elegant uitziet, vergeven we hem deze keer met liefde.

Conclusie

Uitstekende grotere smartphone, met een fenomenale accuduur.

Adviesprijs: € 379,–

Voor meer informatie: www.motorola.com

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000