Review: Moto Z3 Play

Smartphone & tablet

Geplaatst: 26 december 2018 - 07:47

Aangepast: 29 augustus 2022 - 17:59

De Moto Z3 Play-smartphone verandert via los verkrijgbare accessoires in een projector, printer of accumonster. Het is zeker grappig om zo’n module aan uw telefoon te bevestigen, maar must haves vinden we het niet. Zeker niet gezien de prijzen, die variëren van tientallen tot honderden euro’s.

De enige 'Moto Mod' die we aanraden, is de Accu Mod, die een extra accucapaciteit van 2200 mAh toevoegt. Hierdoor verlengt u de batterijduur van een dag naar anderhalve dag. Zonder module gaat de ingebouwde 3000 mAh accu net aan een lange dag mee.

Hoe presteert hij verder als reguliere telefoon? De Snapdragon 636-processor en 4 GB werkgeheugen maken dit in ieder geval een vlot toestel. De telefoon oogt met zijn langwerpige scherm modern, maar de knoppenindeling daaromheen is onlogisch. De vingerafdrukscanner voor het ontgrendelen zit rechts, maar de stand-by-knop links. Zowel voor links- als rechtshandigen is dat onhandig.

Conclusie

Geen interesse in Moto Mods? Dan zijn er voor dit geld betere alternatieven.

Adviesprijs: vanaf € 399,–

Voor meer informatie: https://www.motorola.com/us/products/moto-z-play-gen-3

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000