LG maakt dichtklaptelefoon met Android Lollipop

© CIDimport

LG maakt dichtklaptelefoon met Android Lollipop

Geplaatst: 27 juli 2015 - 10:58

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:10

Redactie

De tijd van mobiele telefoons dichtklappen ligt inmiddels ver achter ons, maar LG brengt in Zuid-Korea toch een dergelijk model uit met de naam LG Gentle.

Op zich niet opvallend, ware het niet dat het wel degelijk een smartphone betreft met de allernieuwste versie van Android Lollipop er op. Versie 5.1, om precies te zijn.

Een ander bijzonder kenmerk is het uiterlijk. De LG Gentle is afgewerkt met dezelde leren look als de LG G4. Ook heeft de smartphone ondersteuning voor 4G.

Goedkoop

Verder komt het toestel nergens in de buurt van LG's vlaggenschip. Het scherm is 3,2 inch en heeft een resolutie van 480x320. De camera is een 3 MP-model, er is 4 GB (uit te breiden) opslagruimte aanwezig en er is 1 GB RAM.

LG richt zich met de Gentle op oudere gebruikers die niet zoveel poespas nodig hebben op hun telefoon. Omgerekend kost 'ie zo'n 150 euro. De kans is echter klein dat LG de smartphone buiten Zuid-Korea uitbrengt.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000