iPhone vastgelopen na iOS 10-upgrade? Zo los je het op!

iPhone vastgelopen na iOS 10-upgrade? Zo los je het op!

Smartphone & tablet

Geplaatst: 14 september 2016 - 06:02

Aangepast: 26 augustus 2022 - 19:08

iOS 10 is gisteravond uitgebracht, maar de uitrol van het nieuwe mobiele besturingssysteem verloopt niet helemaal vlekkeloos. Sommige gebruikers melden dat hun iPhone of iPad vastloopt bij het upgraden naar het nieuwe OS. Heb jij daar ook last van? Dan is dit wat je moet doen!

Hopelijk heb je voor het upgraden onze uitgebreide gids gelezen: 'Upgraden naar iOS 10: Wat moet je weten en doen?' Mocht het updaten dan nog mis gaan en mocht je iPhone of iPad vastlopen, dan kun je het volgende doen:

  • Koppel je iPhone of iPad aan je pc of Mac, en start iTunes.


  • Zet je telefoon in 'recovery mode'. Je doet dat door de Home-knop (onderin) en de aan-knop (bovenop of aan de zijkant) ingedrukt te houden tot je het onderstaande scherm ziet.


  •  


 

  • Als je je iPhone/iPad aan je pc koppelt, zie je in iTunes een pop-up die vraagt of je wilt updaten of terugzetten naar fabrieksinstellingen. Als je klikt op 'Update', gaat de installatie van iOS 10 verder.


  • Duurt de installatie langer dan 10 minuten? Herhaal dan de bovenste stappen tot het wel werkt.


  •  

Werkt het na een paar keer nog steeds niet? Dan zit er niets anders op dan terug te gaan naar fabrieksinstellingen (wat je ook via bovenstaande stappen kunt doen). Hopelijk heb je dus een backup gemaakt...

 

 

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000