iPhone overleeft jaar op bodem bevroren meer

iPhone overleeft jaar op bodem bevroren meer

Smartphone & tablet

Geplaatst: 23 november 2016 - 14:49

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:39

Een iPhone die vorig jaar maart in een wak verdween en daarna op de bodem van een bevroren meer heeft gelegen, is teruggevonden. Goed nieuws voor de eigenaar: de telefoon werkt nog.

Toen de Amerikaanse Michael Guntrum tijdens het ijsvissen zijn iPhone 4 naar de bodem zag zinken, had hij niet verwacht het toestel ooit nog terug te zien, zo schrijft Buzzfeed. Dit jaar werd het meer echter drooggelegd, en zo kwam de telefoon letterlijk weer boven water. De eerlijke vinder laadde de smartphone op en zette 'm aan. Zodoende kwam diegene er achter van wie de iPhone was.

Niet waterdicht

Inmiddels zijn telefoon en eigenaar weer met elkaar herenigd. De iPhone 4 is van zichzelf niet waterdicht, Apple introduceerde die functionaliteit pas kortgeleden in de iPhone 7. Guntrum was echter zo slim om zijn telefoon op te bergen in een waterdicht hoesje, dat zijn dienst nu wel bewezen heeft. De hoes van het merk 'Otterbox' hield het toestel ook tegen centimeters modder en klei veilig.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000