Geen reclame meer met Apple TV

© PXimport

Geen reclame meer met Apple TV

Smartphone & tablet

Geplaatst: 16 juli 2013 - 05:44

Aangepast: 16 november 2022 - 10:02

Robin Smit

Als het aan Apple ligt hoeven we niet langer naar reclames op televisie te kijken. Dat beweert Jessica Lessin, een voormalig journalist van The Wall Street Journal. Wie de reclames over wil slaan zal hiervoor wel moeten betalen.

De mogelijkheid om reclames over te slaan zou onderdeel worden van Apples bestaande Apple TV en de nog niet aangekondigde eigen televisie van het bedrijf. Volgens Lessin wil Apple op deze apparaten live televisie gaan aanbieden voor gebruikers. Standaard zullen gebruikers wel reclame te zien krijgen tijdens uitzendingen, maar tegen betaling zou het ook mogelijk worden om reclames over te slaan.

Met de betalingen van gebruikers zullen de misgelopen inkomsten van omroepen worden gecompenseerd. Ondanks dat de geruchten door een woordvoerder van Apple worden ontkend, lijkt de keuze om tegen betaling reclames over te slaan voor zowel Apple als de omroepen lucratief te kunnen zijn. Zo kijken tegenwoordig al steeds minder mensen naar reclames door de mogelijkheid om deze door te spoelen, wanneer programma’s worden opgenomen.

Meer informatie over de televisie van Apple vind je in dit artikel.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000