Galaxy Note 7 voortaan om te ruilen op Schiphol zelf

© CIDimport

Galaxy Note 7 voortaan om te ruilen op Schiphol zelf

Smartphone & tablet

Geplaatst: 19 oktober 2016 - 12:55

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:52

Redactie

De Galaxy Note 7 mag sinds kort niet meer mee het vliegtuig in, maar wat nu als je al bepakt en bezakt klaarstaat om je vlucht te nemen? Dan is er nu een oplossing.

Samsung meldt namelijk dat reizigers hun toestel ter plekke kunnen omruilen bij een van de vier CAPI-winkels, die op Schiphol te vinden zijn. Ze kunnen 'm omruilen voor een andere Samsung-telefoon, of het volledige aankoopbedrag terugkrijgen.

Verbod

Sinds duidelijk is geworden dat de Galaxy Note 7 spontaan in vlammen op kan gaan, mag het toestel niet meer mee de lucht in. Dat geldt trouwens ook voor de exemplaren die teruggestuurd worden. Ze mogen alleen vervoerd worden over land of over zee.

Samsung en KLM verwachten dat Nederlandse reizigers weinig met de maatregelen te maken krijgen, gezien de Note 7 hier nog niet te koop was. Op de dag dat het toestel hier zou lanceren, werd de productie juist voor eens en altijd stilgelegd.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000