Computer!Totaal - Digitale Special: iPhone 5s

© PXimport

Computer!Totaal - Digitale Special: iPhone 5s

Smartphone & tablet

Geplaatst: 25 oktober 2013 - 08:31

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Redactie

Vanaf vandaag ligt de Apple iPhone 5s in de winkels. Het apparaat is niet goedkoop, dus je kunt maar beter alles eruit halen wat erin zit. In de vandaag verschenen Digitale Special van Computer!Totaal over de iPhone 5s, vind je een complete gids over deze nieuwe smartphone.

In deze Digitale Special vind je alles over de iPhone 5s. Reviews over de nieuwe functionaliteiten, een kijkje onder de motorkap, technische specificaties en een uitgebreid verhaal over dat prachtige nieuwe besturingssysteem: iOS 7.

Misschien vind je de buitenkant van de iPhone 5s al niet zo spannend meer, de echt spannende vernieuwingen aan de iPhone 5s zitten binnenin. Vooral de verbeterde bewegingssensor en de extra snelle camera met slowmotion-functie vinden we geweldig. App-ontwikkelaars zijn al flink bezig om apps te ontwikkelen die speciaal hiervoor geschikt zijn.

Preview

Bekijk hieronder een preview van de Digitale Special, de complete gids over de iPhone 5s. De special komt binnenkort gratis beschikbaar in de Apple Store voor Computer!Totaal-gebruikers en is binnenkort ook te bekijken in de Android Magazine-app van Computer!Totaal. De special is nu al wel te downloaden via de Bruna Tablisto-app voor tablets.

Download daarvoor de Bruna Tablisto-app uit de Play Store voor Android, of de App Store voor iPad. De Digitale Special is ook hier te downloaden in magazine-vorm, voor slechts 1,79 euro!

[PREVIEW] Computer! Totaal Digitale Special #1 iPhone 5s November 2013 from IDG Nederland

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000