Check of je iPhone 6S-accu aan vervanging toe is

Check of je iPhone 6S-accu aan vervanging toe is

Smartphone & tablet

Geplaatst: 2 december 2016 - 11:39

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:36

Een klein deel van de iPhone 6S-bezitters heeft te maken met een defecte accu, waardoor de telefoon plotseling uitvalt. Je kunt nu online nalopen of jouw toestel daar vatbaar voor is.

Apple heeft namelijk een webpagina ingericht, waar je het serienummer van je iPhone 6S kunt invoeren. Aan de hand daarvan wordt gekeken of je aanspraak maakt op een gratis accu ter vervanging.

Serienummer vinden

De toestellen zijn geproduceerd tussen september en oktober 2015, en zijn daarin door Apple te herkennen aan het serienummer. Je vindt dit getal op de achterkant van de telefoon, als ook onder Instellingen > Algemeen > Info.

Geen veiligheidsrisico

Volgens Apple vormen de defecte accu's geen veiligheidsrisico, maar het is natuurlijk wel vervelend. Je kunt de accu onder meer gratis laten vervangen door de iPhone 6S bij een Apple Store langs te brengen.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000