Zo laat je AI omschrijvingen voor je schrijven

© PXimport

Zo laat je AI omschrijvingen voor je schrijven

Geplaatst: 8 januari 2023 - 09:29

Aangepast: 26 april 2023 - 05:30

Redactie ID.nl

De ontwikkelingen op het gebied van AI (artificiële intelligentie) volgen elkaar snel op. Het is intussen mogelijk om zelfgeschreven Nederlandse teksten te laten genereren. We laten je zien hoe dat werkt met korte beschrijvingen op social media.

Er zijn al meerdere AI-toepassingen beschikbaar voor het maken van teksten. ChatGPT is inmiddels de bekendste. Je voert in wat voor een tekst je wilt en hoe lang de tekst moet zijn, en binnen een paar tellen wordt deze voor je opgesteld. Dat kan een boekverslag zijn, een artikel, zelfs songteksten of rijmpjes laten zich genereren. Alhoewel, dat laatste lukt vooralsnog beter in het Engels.

In onderstaande YouTube Short-video gebruiken we een andere AI (Copy AI), die we inzetten voor het maken van omschrijvingen bij je social media-posts. Hoe dat werkt zie je hieronder.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000