Nieuw op Amazon Prime Video: beste series en films van november

© PXimport

Nieuw op Amazon Prime Video: beste series en films van november

Geplaatst: 5 november 2020 - 12:53

Aangepast: 23 april 2024 - 07:59

Maikel Dijkhuizen

Voor het luttele maandbedrag van 2,99 euro heb je onbeperkt toegang tot Amazon Prime Video. Het Amerikaanse concern publiceert op zijn eigen streamingdienst maandelijks nieuwe titels. Welke verse films en series mag je in november verwachten? Dit is er nieuw op Amazon Prime Video.

Borat Subsequent Moviefilm

Borat is terug van heel lang weggeweest! De Britse acteur Sacha Baron Cohen kruipt wederom in de huid van de Kazachstaanse verslaggever. Veertien jaar na dato neemt hij ditmaal zijn dochter Tuta mee om op ludieke wijze verslag te doen van ontwikkelingen in de Verenigde Staten. Uiteraard komt Donald Trump uitgebreid aan bod, waarbij Borat de Amerikaanse president allerlei verrassende ‘kwaliteiten’ toedicht. Zoals verwacht komt de tv-persoonlijkheid in allerlei absurditeiten terecht. De film van ruim anderhalf uur is per direct op Amazon Prime Video te zien.

The Pack

Voor iedere hondenbezitter is de nieuwe serie The Pack kostelijk vermaak. Twaalf koppels van honden en hun baasjes dienen hun onderlinge band in allerlei situaties te bewijzen. De uitdagingen zijn bedacht door een team van dierenartsen en hondenexperts. Hoe gedraagt de hond zich bijvoorbeeld in de ijskoude sneeuw, midden in de stad of op een metershoge brug? De winnaar ontvangt een half miljoen dollar en mag ook nog eens 250 duizend dollar aan een goed doel schenken. De bekende alpineskiër Lindsey Vonn presenteert The Pack, dat vanaf 20 november opAmazon is te zien.

Greenland

Net als Borat 2 en The Pack is Greenland wederom een Amazon Original. Ditmaal betreft het een thriller waarin John Garrity beseft dat de einde van de mensheid nabij is. Er dreigen namelijk steeds meer verwoestende brokstukken van een komeet op de aarde in te slaan. John legt zich daar niet zomaar bij neer en hij wil zijn gezin binnen vier dagen in een militaire bunker op Groenland onderbrengen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, want hoe raak je daar verzeild wanneer er overal chaos en anarchie heerst? De film is vanaf 13 november te zien. Greenland zou eerst in de bioscoop verschijnen, maar wegens de coronapandemie is de primaire verhuist naar Amazons videodienst.

Truth Seekers

Truth Seekers is een gloednieuwe komedieserie uit de stal van Amazon en per direct op de videodienst te zien. De acht afleveringen zoomen in op de bevindingen van een achttal paranormale onderzoekers die diverse spoken op het spoor zijn gekomen. Via een online kanaal delen ze zelfopgenomen video’s in onder meer een kerk, ziekenhuis en ondergrondse bunker met hun volgers. Aan het begin zijn de bevindingen nog vrij onschuldig, maar al gauw ontdekt het team een samenzwering van spoken die wellicht het einde van de mensheid betekent. Lukt het de paranormale onderzoekers hun medemens voor deze ondergang te behoeden?

Uncle Frank

Het duurt weliswaar nog even, maar op 25 november kunnen Prime-abonnees de meeslepende dramafilm Uncle Frank bewonderen. Het verhaal speelt zich af in de jaren ’70. Zodra Beth in New York gaat studeren, besluit ze om haar oom Frank op te zoeken. Hij is daar een bekende literatuurprofessor. Beth komt erachter dat haar geliefde oom ‘stiekem’ samenwoont met een andere man. Wanneer de vader van Frank plotseling overlijdt, besluiten hij en Beth naar hun zuidelijke roots terug te keren voor de begrafenis. Frank blijkt al zijn hele volwassen leven een trauma met zich mee te dragen. Wordt zijn lang verborgen geaardheid door de familie geaccepteerd?

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten