Zo kun je afgesloten tabbladen opnieuw openen in Safari

Als je op je Mac in Safari per ongeluk een venster met alle tabbladen afsluit, kun je deze gelukkig eenvoudig opnieuw openen. Hier laten we zien hoe.

Soms gebeurt het dat je verkeerd klikt en zodoende per ongeluk het volledige Safari-venster dichtdoet of Safari geheel afsluit, inclusief alle tabbladen die je misschien nog nodig had. Gelukkig is het niet nodig om alle webpagina's opnieuw op te zoeken. De afgesloten tabbladen kunnen namelijk eenvoudig opnieuw geopend worden. Lees ook: Hoe kun je een webpagina doorzoeken in Safari?

Gesloten tabbladen herstellen

Als je per ongeluk een Safari-venster gesloten hebt in OS X moet je het volgende doen. Ga in Safari naar de menubalk en klik op Geschiedenis. Klik vervolgens op Open laatst gesloten venster opnieuw. Meteen zullen alle tabbladen die in de meest recente internetsessie geopend waren weer tevoorschijn komen.

Heb je per ongeluk Safari helemaal afgesloten, dan moet je het volgende doen. Ga in Safari naar de menubalk en klik op Geschiedenis. Klik vervolgens op Open alle vensters van de laatste sessie opnieuw. Meteen zullen alle vensters inclusief alle tabbladen die geopend waren weer tevoorschijn komen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000