ICONISTAND: een houten iPhone-standaard in allerlei versies

De href="http://www.iconicstand.com/" target="_blank">ICONICSTAND</a> is op zijn minst opvallend. De houten standaard voor de iPhone is leverbaar in verschillende versies, waarbij het middenstuk van de standaard per versie verschilt. Zo kun je dit middenstuk laten bestaan uit het logo van <a href="http://www.iconicstand.com/html/product_twitter.html" target="_blank">Twitter</a> of <a href="http://www.iconicstand.com/html/product_blogger.html" target="_blank">Blogger</a>, maar ook uit onder andere een cactus, een klok, een vergrootglas of uit een klavertje vier.

Het stuk dat de iPhone daadwerkelijk vasthoudt kan gedraaid worden op de rest van de standaard. Hierdoor is de iPhone zowel in landschaps- als portretstand in de houder te plaatsen. De dock connector kan gewoon gebruikt worden op het moment dat het toestel in de ICONICSTAND is bevestigd.

Standaard wordt een houten sleutel meegeleverd. Deze kun je onder andere gebruiken voor het vasthouden van kabels. Dit kan door de kabel op te rollen en vervolgens in het gat in de sleutel te steken.

Een iPhone in de ICONICSTAND

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000