© CIDimport

Win de ultimate audioroom

Desktops & monitoren

Geplaatst: 28 augustus 2017 - 12:19

Aangepast: 26 augustus 2022 - 16:58

Redactie

Wil je overal door het hele huis naar muziek luisteren, in je eentje kunnen genieten van muziek, je platte tv-geluid een boost geven met een soundbar of overal met iedereen je muziek delen? Wij dagen je uit! In een korte, informele quiz stellen we vast tot welke groep audioliefhebbers jij behoort en geven we je de kans om de ultimate audioroom by Teufel te winnen! En we gaan nog een stap verder: jij maakt ook nog kans op de mogelijkheid om een audioproduct in de praktijk te testen.

© CIDimport

  Lees hier wat dit betekent.

© CIDimport

Ga de uitdaging aan, ontdek het zelf en maak kans! www.computertotaal.nl/audioroom

Thuis, onderweg, samen of alleen

Voor iedereen is er een andere, ultieme muziek- of geluidsbeleving. Niets is zo persoonlijk als muziek. Of geluid in het algemeen.
Audio is emotie. Audio is een unieke beleving. En dat zorgt ervoor dat iedereen andere wensen en eisen heeft. Zoek je de perfecte oplossing voor fi lms? Muziek door het huis? Een draagbare oplossing? Of juist iets voor het lekker alleen genieten?

Bluetooth

Is de nieuwe generatie bluetoothspeakers meer iets voor jou?Lekker draagbaar en ideaal om mee te nemen op vakantie of te gebruiken in de tuin of op het balkon. En perfect om muziek mee te delen. Vrienden en familie kunnen met hun telefoon ook laten horen wat ze laatst hebben ontdekt.

© CIDimport

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdtelefoon

Een hoofdtelefoon op en je kunt heerlijk in je eentje genieten van muziek. Of deze gebruiken bij het gamen. Een hoofdtelefoon geeft een heel directe ervaring van muziek. Dat zorgt voor een heel intense beleving. En dat terwijl niemand last van je heeft. Perfect!

© CIDimport

 

 

 

 

 

 

 

Soundbar

Je tv-geluid een forse boost geven met een prachtige soundbar? Platte tv’s hebben ook vaak plat geluid. En dat zorgt voor een matte ervaring van ‘dynamische’ films. Een explosie moet impact hebben. Die moet binnen komen. Met een degelijke soundbar blaas je echt weer nieuw leven in jouw filmervaring. 

© CIDimport

Streaming

Wat is er nu mooier dan hoogwaardig geluid door het hele huis. Al dan niet draadloos. Laat de muziek je volgen van kamer tot kamer. Want er is niets vervelender dan een prachtig nummer afkappen omdat je elders in het huis moet inspringen. Met één druk op de knop kun je dat nummer naar een andere zone sturen.

© CIDimport

Meer Teufel? Gebruikersreviews en meer. Bezoek de landingspagina of bezoek de Teufel pagina van onze collega's op Computer!Totaal.

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000