Werk.nl-storing krijgt politieke aandacht

© CIDimport

Werk.nl-storing krijgt politieke aandacht

Desktops & monitoren

Geplaatst: 8 augustus 2013 - 07:33

Aangepast: 27 augustus 2022 - 03:29

Redactie

Zowel de SP als de VVD zijn de storingen met de website Werk.nl zat. De politieke partijen willen dat het UWV orde op zaken stelt met de website die al voortdurend problemen ondervindt en er onlangs een heel weekend uit lag.

Anoushka Schut van de VVD heeft woensdag vragen gesteld aan Lodewijk Asscher en staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken over de problemen met de werk.nl website.  SP-kamerlid Paul Ulenbelt wil zelf zo ver gaan om de Kamercommissie Sociale Zaken terug te roepen van reces als de problemen niet binnen 3 dagen zijn opgelost.

© CIDimport

De melding zoals die op werk.nl is te lezen (als de site online is)

Werk(t niet).nl

Ulenbelt vindt het een schande dat de persoonlijke dienstverlening wordt afgeschaft en vervangen gaat worden door een elektronische die niet werkt. Ulenbolt zegt het  kafkaiaans begint te worden en dat werkzoekenden al om 5 uur ’s ochtends opstaan omdat de site dan nog een beetje werkt.

[Via: Automatiseringsgids]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000