Vind ik niet leuk: Facebook kampt wereldwijd met storing

© CIDimport

Vind ik niet leuk: Facebook kampt wereldwijd met storing

Desktops & monitoren

Geplaatst: 21 oktober 2013 - 11:48

Aangepast: 27 augustus 2022 - 03:03

Redactie

Gebruikers van het sociale netwerk Facebook kunnen hun status niet meer updaten of reageren op berichten van vrienden. Daarnaast is het wereldwijd niet meer mogelijk om berichten ‘leuk te vinden’. In Nederland klagen Facebookers ook over het probleem.

Het wachten is op een officieel bericht van Facebook, maar gebruikers over de hele wereld klagen ondertussen over problemen met de site. Het reageren op en liken en delen van berichten is niet meer mogelijk. Andere diensten van de site lijken nog wel zonder problemen te functioneren. 

Twitter toevluchtsoord

Het gaat weliswaar op een wereldwijde storing, maar niet alle gebruikers van Facebook hebben last van dezelfde problemen. Het kan zijn dat bepaalde functies, zoals posten of liken, voor sommige gebruikers nog werken. De oorzaak van het probleem is nog niet bekend. Storingssite AlleStoring meldde het eerste probleem rond 14.00 uur vanmiddag. Sindsdien is het sociale netwerk Twitter de uitvalsbasis voor internetters zonder Facebook: 

-

FB is down, en 1 miljard vrienden dus ook ! Niemand kan nog antwoorden op de vraag "wat ben je aan het doen?"

-

-

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000