UGTOGO biedt downloads van Publieke Omroep aan

© CIDimport

UGTOGO biedt downloads van Publieke Omroep aan

Geplaatst: 20 december 2010 - 13:21

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:17

Redactie

Via UGTOGO biedt de Publieke Omroep televisie-uitzendingen ter download aan.

Via UGTOGO biedt de Publieke Omroep televisie-uitzendingen ter download aan. De NPO is daartoe een torrentservice gestart.

De nieuwe site van Uitzending Gemist To Go biedt de gebruiker de mogelijkheid om offline naar de gedownloade programma's te kijken. Behalve het direct downloaden van programma's is het ook mogelijk een abonnement te nemen, zodat bijvoorbeeld een serie automatisch gedownload wordt. Vanwege de bescherming van auteursrechten kunnen gedownloade programma's alleen binnen tien dagen na download bekeken worden. Daarna worden de bestanden automatisch verwijderd. Voor sommige programma's zal de limiet zelfs korter zijn dan tien dagen. Ook gaan de tien dagen in op het oorspronkelijke moment van uitzending.

De dienst is beschikbaar voor Mac en Windows gebruikers. Er is een account nodig om van de dienst gebruik te maken. De dienst ging, na een proef eerder dit jaar, afgelopen donderdag officieel van start.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000