Spotify stopt met 5 euro-abonnement

Desktops & monitoren

Geplaatst: 16 december 2013 - 14:33

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:38

De digitale muziekdienst Spotify stopt met zijn Unlimited-abonnementsvorm van vijf euro per maand. Hiermee kon ongelimiteerd muziek gestreamd worden op een computer of laptop, maar niet op een smartphone of tablet. Dit bevestigt Spotify tegenover Tweakers.net.

De meeste gebruikers kiezen voor de gratis versie van Spotify of voor het Premium-abonnement, waarmee voor tien euro per maand ook op mobiele apparaten gestreamd kan worden. Dit laat Spotify weten. Er was ook een tussenvorm mogelijk, Unlimited, voor vijf euro per maand, maar deze verdwijnt.

Gratis Spotify

Spotify’s beslissing om het Unlimited-abonnement te schrappen volgt het hervormen van de gratis variant van de muziekdienst op de voet. Vorige week liet Spotify namelijk weten dat mobiele gebruikers vanaf nu ook gratis naar muziek kunnen luisteren. Er kunnen geen precieze nummers worden geselecteerd, maar wel volledige albums of artiesten. Ook het schrappen van de luisterlimiet voor gratis gebruikers maakte het verschil tussen de gratis en de Unlimited-abonnementen veel kleiner. 

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000