Samsung richt zich op twerkende Miley met nieuwe Gear-reclame

Samsung richt zich op twerkende Miley met nieuwe Gear-reclame

Desktops & monitoren

Geplaatst: 20 november 2013 - 14:15

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:49

Uit de laatste verkoopcijfers van Samsung’s smartwatch Galaxy Gear blijkt dat lang niet iedereen zit te wachten op een draagbare mix tussen een camera en een smartphone. Om de verkoop van de Galaxy Gear aan te zwengelen, heeft Samsung een tweet verstuurd die het jonge, hippe, Snapchat-gebruikende publiek aan te spreken. En twerk-koningin Miley Cyrus.

De tweet in kwestie laat een damesonderbroek zien met de begeleidende tekst ‘Hey Miley, je zou onze Galaxy Gear eens moeten proberen!’. Onder de foto staat ‘Speciaal voor artiesten zonder broekzakken voor hun telefoon’. Het ludieke bericht wijst op de ordinaire kleding- en dansstijl van de Amerikaanse zangeres, die bekend staat om het door haar bedachte ‘

’.

Volgens Samsung moet mevrouw Cyrus met een Galaxy Gear om haar pols nog steeds haar sms’jes en notificaties kunnen ontvangen terwijl ze halfnaakt over het podium twerkt. Wat Samsung even lijkt te vergeten is dat de smartwatch alleen werkt in combinatie met grotere apparaten als de Galaxy Note. En die past inderdaad lastig in een slipje.

Twerken nét niet in de prijzen

Volgens hardnekkige geruchten zou de Gear erg slecht verkopen, maar Samsung spreekt dit tegen. Eerder schreven we bovendien dat de term ‘twerken’ nét niet het Woord van het Jaar is geworden. De Oxford English Dictionary verkoos namelijk ‘selfie’ als hét woord van 2013. 

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000