Paus en de Wallen meest besproken op Facebook

Paus en de Wallen meest besproken op Facebook

Desktops & monitoren

Geplaatst: 10 december 2013 - 10:00

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:40

Facebook heeft bekend gemaakt welke onderwerpen er dit jaar het meest werden besproken op het internationale sociale netwerk. De absolute nummer één is Paus Franciscus, gevolgd door de term verkiezingen en de baby van Prins William en Kate.

Uit de statistieken van Facebook blijkt onder andere welke levensgebeurtenissen gedeeld werden in 2013 en welke onderwerpen er het vaakst de revue passeerden op het netwerk. De Paus staat dus bovenaan, gevolgd door de term verkiezingen. Deze vonden dit jaar plaats in Kenia, Italië, Iran en India. Het plotselinge en recente overlijden van Nelson Mandela haalt de top vijf niet, maar staat toch nog op plek tien van meest besproken onderwerpen. 

‘... heeft een relatie met’ 

Facebookers zijn trots op hun relatie. De meest gedeelde levensgebeurtenis op het sociale netwerk is namelijk het aangaan van een relatie of het zweren van eeuwige trouw. Op de tweede en derde plek staan ‘op reis gaan’ en ‘verhuizen’. 

Inchecken op de Wallen

Facebook heeft ook onderzocht waar zijn gebruikers dit jaar het vaakst hebben ingecheckt. Op deze lijst staat ook ons eigen land: de Wallen is de op 100 locaties na populairste inchecklocatie voor Facebookers.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000