© CIDimport

Microsoft zet IE-haters een hak

Desktops & monitoren

Geplaatst: 29 november 2012 - 15:00

Aangepast: 27 augustus 2022 - 05:19

Redactie

Hoewel Internet Explorer tegenwoordig maar van weinig mensen de favoriete browser is, blijft Microsoft volhouden dat de browser ‘zo slecht nog niet is’.

Hoewel Internet Explorer tegenwoordig maar van weinig mensen de favoriete browser is, blijft Microsoft volhouden dat de browser ‘zo slecht nog niet is’. Met onderstaand filmpje hoopt Microsoft de veel voorkomende IE-bashers toch over te halen.

Google Chrome is volgens de meest recente telling van W3Counter met 29,1% de populairste browser, gevolgd door Internet Explorer met 27,4%. Internet Explorer heeft in de afgelopen jaren, ondanks vele reclame campagnes, zijn aandeel flink zien dalen. De recensies over Internet Explorer 9 zijn echter verrassend positief. Ook IE 10 voor Windows 8 krijgt complimenten. Met dit filmpje probeert Microsoft de stugge IE-haters toch over te halen om misschien zelfs de nieuwste versie van de browser te proberen.

De reacties op de video zijn op YouTube overigens uitgeschakeld, waarschijnlijk om IE-bashers op afstand te houden.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000